Daniel Wass

Daniel Wass bliver på landsholdet brugt som højrefløj eller højre back. I Frankrig har han også taget en for holdet ved at dække venstre back, når begge spillere var skadet. Han er en moderne højrefodet fodboldspiller med åbenlyse offensive kvaliteter. Han har i de senere år forbedret sig markant i sit forsvarspil. Han tager de lange ryk op af kanten, hvor han enten kommer til indlæg eller selv kommer til afslutning. En anden Wass specialitet er hans korte ofte målgivende afleveringer tæt på modstandernes straffesparksfelt.   

Som dreng spillede han i Avata, inden han i 2007 tog til Brøndby IF. Her spillede han, frem til  udlandet kaldte, og han skrev kontrakt med den portugisiske storklub Benfica. De lejede ham dog straks ud til de franske oprykkere fra Evian Thonon Gaillard, hvor han blev den første af en hel stime af danske landsholdsspillere, som kom til klubben.

Han debuterede på landsholdet d. 9. februar 2011 i en venskabskamp mod England i Parken. Her erstattede han Simon Poulsen i pausen. Hans alsidighed gør, at han flere gange er blevet kaldt fremtidens mand på landsholdet og har været nævnt som afløser for både Dennis Rommedahl og Lars Jacobsen.

Vidste du at:
- han er fætter til Nicki Bille

Fødselsdag: 31. maj 1989
Højde: 181 cm
Vægt: 73 kg
Placering: Forsvar  
Klub: Evian Thonon Gaillard (udlejet fra Benfica)

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første