Kasper Schmeichel

Han kan ikke løbe fra det, Kasper Schmeichel. Han er søn af målmandslegenden Peter Schmeichel, som - ud over at være en legende i målet - er den spiller, der har rekorden for flest spillede kampe på det danske landshold. Og de to ligner da også hinanden både af udseende og deres måde at agere i feltet. 

 
Kasper startede først med at spille kontraktfodbold, da han i 2002 skrev kontrakt med Manchester City. Inden da har han spillet på diverse skolehold, men det var først for ti år siden, at han gjorde alvor af fodbolden.  

Efter et par udlån til mindre engelske klubber debuterede han i Premier Leauge for netop City i august 2007 mod West Ham United. En måned senere var han med til at slå sin fars gamle klub, da han holdt buret rent i 1-0 sejren over Manchester United.

Han har en fantastisk god reaktionsevne og er lynhurtig på stregen og god til at gå ud i feltet med stor autoritet.

Vidste du at:
- han i sidste sæson blev kåret til Årets spiller i Leicester City FC af klubbens fans.
- han blev kåret til Årets Arla U21 talent i 2007
- det engelske fodbold forbund i august 2007 undersøgte, om det var muligt, at han kunne komme til at spille for England. Det afviste han dog selv med ordene ”Jeg er stolt over at være dansker og over at repræsentere Danmark, og det vil jeg fortsætte med hele min karriere” 

Fødselsdag: 5. november 1986
Højde: 189 cm
Vægt: 83 kg
Placering: Målmand
Klub: Leicester City FC

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første