Lars Jacobsen

Lars Jacobsen er med sin enorme rutine en vigtig mand på det danske landshold, som han har været en mere eller mindre fast del af siden 2006. Han er stærk defensivt, men har samtidig talent for de lange løb op langs sidelinjen. Derudover har han et godt skud og laver ofte skarpe og præcise indlæg til feltet. Det er ikke ofte, men af og til kan man finde ham i afslutterens rolle.

Lars Jacobsen er født og vokset op i Odense. Der var også her hans professionelle karriere startede, da han i 1996 skrev kontrakt med OB. Her spillede han, indtil han tog over grænsen i 2002, da han fik en enkelt sæson i Hamborg. Det var også med barndomsklubben, at han fejrede sin hidtil største triumf på klubplan, da han i 2002 var med til at hente pokaltitlen til Fyn. Det gjorde Odense ved at besejre FCK 2-1 i finalen. Efterfølgende blev han kåret som ”Årets Pokalfigther”. Efter en årrække i både Tyskland og i særdeleshed England vendte han i 2011 hjem til Danmark, da han skrev under på en treårig kontrakt med FC København.

Lars har spillet på samtlige landshold i DBU-regi og debuterede på A-landsholdet i en venskabskamp mod Israel på udebane 1. marts 2006, hvor han var med fra start, da Thomas Helveg havde meldt afbud. Da Helveg sagde definitivt stop på landsholdet i 2008, har Lars J. været det klare førstevalg på pladsen.

Vidste du at:
- selv om han stadig er aktiv, regnes han for at være en af de helt store spillere, som har optrådt for ”striwerne”.
- han vandt Skolefodboldturneringen i 1992 sammen med Sanderumskolen fra Odense.

Fødselsdag: 20. september 1979
Højde: 181 cm
Vægt: 76 kg
Placering: Forsvar
Klub: FC København

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første