Michael Silberbauer

Han er landsholdets ultimative alt-muligt-mand. Med undtagelse af målmandsposten kan han spille alle pladser på banen, hvilket han næsten også har gjort. På landsholdet har han både spillet på midtbanen og i forsvaret oftest som back, men i de tidlige år brugte Morten Olsen ham også som indskifter på fløjen. Specielt har han klaret det fint, når der har været helt konkrete opgaver til ham som eksempelvis hjemme mod Portugal i 2011, hvor han pillede Cristiano Ronaldo totalt ud af kampen. Han er en af de her ”polyvante” fodboldspillere, som Morten Olsen kalder spillere, som mestrer alle pladser.

Silberbauer, eller Silber som han også kaldes, spillede ungdomsfodbold i Støvring IF, indtil han som juniorspiller tog til kongerne af Nordjylland og begyndte at spille i AaB. I 2008 fik han drømmen om udlandet opfyldt, da han skiftede fra FC København til FC Utrecht. Her spillede han med stor succes, indtil han skiftede til schweisisk fodbold og BSC Young Boys. 
 

Vidste du, at:
- han ikke kan lide ananas.
- hans yndlingsret er boller i karry
- han hører rockmusik
- han i 2008 mistede en tand i luftduel mod Espen Hansen fra OB i en Superligakamp, men at det faktisk ikke var den første gang, det skete for ham. I sin tid i AaB spillede han en række kampe med en knækket fortand. 

Fødselsdag: 7. juli 1981
Højde: 183 cm. 
Vægt: 71 kg
Placering: midtbane
Klub: BSC Young Boys

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første