Nicklas Bendtner

Første gang fodbolddanmark stiftede bekendtskab med Nicklas Bendtner var, da han i 2006 debuterede på A-landsholdet. Men allerede dengang havde han nået mere end de fleste når på en hel karriere. Han havde skrevet kontrakt med en de helt store klubber, Arsenal, og havde haft debut i verdens mest betydningsfulde liga, Premier League.

Bendtner startede i Tårnby Boldklub, men røg efter en årrække ind i talentfabrikken i KB. Det var her, at Arsenals manager Arsene Wenger fik øje på den danske knægt, og i 2004 hentede Londonklubben ham til England. 

Han er landholdets ubestridte angrebskonge. Ingen over eller ved siden af. En allround angriber, som finder hullerne i feltet og er stærk med hovedet. Bendtner befinder sig bedst helt oppe foran, men har i perioder på landsholdet været flyttet ud på kanten. Big Ben, eller B52 som han også er kendt som, kan i virkeligheden sparke med begge ben, men ynder at skubbe bolden til sin højre fod. 

Vidste du at:
- Bendtner tilbød at dække omkostningerne for de fans, som allerede havde købt sæsonens trøje med hans nummer, da han i 2009 skiftede fra nummer 26 til nummer 52 i Arsenal.
- han er ambassadør for Børnecancerfonden. En opgave han tager meget alvorligt.
- han er vild med Gnags nummeret Mr. Swing King.
- han elsker at gå tur i regnvejr. 

Fødselsdag: 16. Januar 1988
Højde: 193
Vægt: 84
Position: angreb
Klub: Arsenal

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første