Tobias Mikkelsen

Tobias Mikkelsen er et af Danmarks største talenter, og han kan gå en stor fremtid i møde. Han er af Olsen blevet kaldt fremtidens mand på landsholdet, og han er ved flere lejligheder blevet nævnt som en mulig afløser, når landsholdets anden hurtigløber, Dennis Rommedahl, engang vælger at lægge støvlerne på hylden.

På banen er han en spiller med mange individuelle færdigheder. Han er som allerede nævnt hurtig, driblestærk, udfordrende i sit spil og god til at komme bag forsvaret. På grund af sinspeed kommer han ofte til baglinjen med et af sine skarpe indlæg eller trækker selv ind og afslutter. Yndlingspladsen plads er højre kant, da det er det ben, han er klart bedst med. Han kan dog også bruges i venstre side.

Tobias Mikkelsen startede sin fodboldkarriere i Helsingør IF. Efter et kort ophold hos Humlebæk tog han i 2004 til Lyngby, som traditionelt har haft stor succes med at udvikle talentfulde spillere. I Lyngby var han en af de bærende kræfter på det hold, som i 2007 vendte tilbage i Superligaen efter at have været tvangsnedrykket til Danmarksserien på grund af rod i regnskaberne.

Han blev første gang udtaget til landsholdstruppen i de to kampe mod Sverige og Finland i efteråret 2011. Debuterede på landsholdet mod Finland i en venskabskamp d. 15. november 2011 i en kamp, som blev spillet på Blue Water Arena i Esbjerg.

Vidste du, at:

- han også spiller golf og tennis

- han elsker sushi

- han altid går i bad før en kamp

Fødselsdag:  18. september 1986
Højde:  178 cm
Vægt:  73 kg
Placering:  Angreb
Klub:  FC Nordsjælland

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første