Læs Kasper Lorentzens blog fra landsholdslejren

"Alle spillere skulle møde ind på Hotel Hilton, Copenhagen Airport senest kl.12.00 mandag. Nogle spillere var allerede kommet dagen før, mens de spillere, som spillede sent søndag aften, kom lidt senere til hotellet. Men ellers skulle vi spise frokost kl.12.15, så vi kunne være klar til at træne kl.16.00 i Parken, som denne gang er overdækket. Inden træningen skulle vi dog hvile os fra kl.13.00-15.00, så alle kunne være friske og koncentrerede til træningen. Vi kørte mod Parken kl.15.30. Oftest er det sådan, at pressen møder frem til træningen, og så har de altid 10-15 min. til interwievs med spillerne. Det er altid de mest eftertragtede spillere, som skal stå til rådighed, så derfor slipper jeg for at snakke med nogen :)

Træningen gik fint, der var lidt forberedelse til kampen onsdag og også lidt spil på to mål, hvor det bare gælder om at vinde, så man ikke tænker så meget på det taktiske op til England kampen. Det kan spillerne som regel godt lide.

Kl.19.00 var det tid til aftensmad tilbage på hotellet. Kl.20.00 skulle vi holde møde. Det handlede både om os selv, hvordan vi skulle spille, og hvad vi har gjort godt i de tidligere kampe, plus hvad vi kan gøre bedre. Det tager ca. tre kvarter, hvor vi ser lidt video ind imellem. Resten af aftenen er til fri benyttelse, indtil det er godnat kl.23.00. Der ser man som regel en film, får noget behandling eller hygger på værelserne.

Tirsdag skulle alle have spist morgenmad senest kl.9.00, så vi kunne være klar til træning i Parken kl.10.00. Denne gang var det lukket træning, så ingen mediefolk var til stede. Det skyldes ofte, at man prøver en masse ting af op til kampen onsdag, og det vil man oftest gerne holde for sig selv. Efter træningen var der frokost kl.13.00, hvor vi efterfølgende kl.14.00 skulle holde pressemøde. Der er alle spillere og trænere til rådighed i en time, så alle kan nå at snakke med de spillere, de har lyst til. Så er det tid til hvile igen fra kl.15.00-17.00. Fodboldspillere hviler meget, men det er selvfølgelig op til en selv, hvordan man vil hvile. Om man skal sove eller ligge og se en film, osv.

Først kl.19.00 er der mad, så efter hvile er der plads til behandling igen, hvis man har brug for det. Men ellers efter maden er der "fritid" igen, inden det er godnat kl.23.30. Man har tit meget fritid, det kan godt lyde kedeligt nogen gange, men man lærer som fodboldspiller at "få tiden til at gå", eftersom man tit er på hotel.

Onsdag skal vi forberede os til kampen om aftenen. Det foregår med møder, spise flere gange, lille gåtur og så ellers hvile som vi jo altid gør :)

Man tænker, det er fedt at møde England, når man som jeg gør, spiller i Randers FC og til dagligt ikke møder Pemier League stjernerne. Det er det helt sikkert også. Men det er ikke noget, man tænker videre over i de dage, man er samlet, for når forberedelserne og kampen er igang, ser man dem på den anden side som almindelige mennesker, som ikke skal komme til Danmark og have et ben til jorden. Vi skal vise, at Parken tilhører os.

Vi håber og tror på en sejr til Danmark."

/Kasper Lorentzen

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første