Læs Thomas Enevoldsens hilsen

Dagen før landsholdets afrejse til Island, skrev landsholdsspiller Thomas Enevoldsen en hilsen til Landsholdsklubben medlemmer, hvor han ser frem mod den vigtige EM-kvalifikationskamp.

Kære landsholdsklub


Så er vi endnu en gang samlet i Helsingør og denne gang med fokus på kampen lørdag på Island. Alle glæder sig rigtig meget til at runde sæsonen af med denne vigtige kamp, som meget gerne skulle give 3 point. Med 3 point i baggagen hjem fra Island vil der virkelig være lagt op til et par spændende kampe til efteråret i Parken mod Portugal og Norge, som efter alt at dømme vil komme til at afgøre gruppen. Det ville være lækkert, hvis vi selv kunne afgøre det på hjemmebane, hvor vi altid er svære at slå og har et fantastisk hjemmepublikum.


Men først og fremmest gælder det Island og al vores fokus er på den kamp. Alle spillere mødte ind mandag middag, hvorefter der var træning mandag eftermiddag. Om aftenen holdt vi et møde, som vi plejer, hvor vi evaluerede vores sidste kamp mod Slovakiet og fik en præsentation af Islands hold. Det er ud fra de informationer, vores efterfølgende træninger foregår. Vi arbejder på de ting og måder, som, vi mener, er nøglen til at slå dem. Jeg føler, vi kender Island godt, eftersom vi allerede har mødt dem en gang i Parken. Den gang havde vi det rigtig svært og vandt med nød og næppe 1-0 på et mål i overtiden af Thomas Kahlenberg. Derfor ved vi også nu, at det ikke er nogen nem kamp, som venter, men en kamp hvor vi vil komme til at arbejde hårdt for at vinde. Men gør vi det, er jeg også sikker på, vi vinder, da jeg mener, vi har mere kvalitet på vores hold, end de har. Derefter kan alle gå på ferie med god samvittighed, og vi kan alle glæde os til et meget spændende efterår.


Som slutning vil jeg ønske jer alle en god kamp lørdag og en rigtig god sommer.


Thomas Enevoldsen