Nicolai Boilesen besvarer spørgsmål

Her kan du læse Nicolai Boilesens svar på spørgsmål fra Landsholdsklubbens medlemmer. Husk at du i denne måned kan stille spøsgmål til Thomas Sørensen.

Hanna, 15 år: Hej Nicolai. Hvordan havde du det de første par måneder, da du var flyttet til Holland?

Nicolai Boilesen: Hej Hanna. Det var en stor omvæltning at flytte til et helt nyt land væk fra sin familie og vante omgivelser. De to første måneder boede jeg hos en plejefamilie og fik lært sproget og fik dermed en god start på mit ophold i Holland.  

Rebekka, 13 år: Hej Nicolai! Hvordan var det at få debut på A-landsholdet?

Nicolai Boilesen: Hej Rebekka. Det var helt fantastisk at få lov til at få sin debut på A-Landsholdet, det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille dreng. At spille i de danske farver er altid noget helt specielt, og det gør én stolt at kunne få lov til at repræsentere sit land.

Larisa, 12 år: Hej Nikolai. Hvordan er det at spille med Christian til dagligt og så også herhjemme i Danmark?:) Hils ham mange gange!!!

Nicolai Boilesen: Hej Larisa. Nu har jeg kendt Christian, siden jeg var 14 år, og det er selvfølgelig fedt at spille med ham, vi er gode venner og kender hinanden godt.  Jeg skal nok hilse ham mange gange :).   

Magnus, 13 år: Hvor ser du dig selv spille om tre år?

Nicolai Boilesen: Hej Magnus. Om tre år ser jeg mig selv være en fast bestanddel af Ajax, og forhåbentligt har jeg udviklet mig endnu mere. Og ellers kan jeg rigtig godt lide både spansk og engelsk fodbold.  

Annasofie, 15 år: Hvem har været din bedste træner indtil videre? Og hvorfor? :-) 

Nicolai Boilesen: Hej Annasofie. Det er et svært spørgsmål, eftersom alle de trænere, jeg har haft helt fra jeg var lille af, har betydet noget for min udvikling på den ene eller den anden måde. Min far var min træner, indtil jeg var 11 år, og han har betydet rigtig meget for mig. Og både Frank De Boer og Morten Olsen er fantastiske trænere, som hver især betyder meget for mig som fodboldspiller.   

Maria, 16 år: Hvad får du tiden til at gå med uden for fodboldbanen?? :)

Nicolai Boilesen: Hej Maria. På nuværende tidspunkt laver jeg desværre ikke så meget, men jeg vil rigtig gerne starte op med spansk igen, jeg kan godt lide at lære andre sprog, og nu jeg har tiden til det, kunne det være spændende at lære forskellige sprog.  

Esther, 14 år: Hej Nicolai, hvor meget betyder din familie for dig sportsligt?

Nicolai Boilesen: Hej Esther. Min familie betyder rigtig meget for mig, også sportsligt, eftersom de giver mig stor støtte og har bakket mig op fra første dag af. Og man spiller fodbold bedst, når man har det godt uden for banen.   

Jesper, 12 år: Er I ikke ret nervøse, når I skal på banen? Hilsen Jesper

Nicolai Boilesen: Hej Jesper. Man skal altid være en smule spændt, inden man træder ind på banen, men nervøse er vi ikke, for det ville bare hæmme vores spil, hvis vi var nervøse.   

Andreas, 8 år: Hvorfor ville du gerne til Ajax og spille?

Nicolai Boilesen: Hej Andreas. Jeg ville gerne til Ajax og spille, fordi jeg følte, det var den klub, der kunne udvikle mig bedst, og fordi de havde haft et godt ry for at opfostre danske talenter og gøre dem til førsteholdsspillere.

Husk at du kan stille spørgsmål til Thomas Sørensen i denne måned. Stil dine spørgsmål her. Du skal være medlem af Landsholdsklubben for at stille spørgsmål. Bliv gratis medlem her.

Læs svar fra mange af de andre landsholdsspillere ved at klikke her.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første