Christian Eriksen besvarer spørgsmål

I sidste måned kunne Landsholdsklubbens medlemmer stille spørgsmål til landsholdsspiller Christian Eriksen.

Vil du gerne vide, hvad Christian Eriksens største fodboldoplevelse er? Eller hvordan det var for ham at flytte til Holland? Læs Christian Eriksens svar på spørgsmål fra Landsholdsklubbens medlemmer her.

Karoline, 15 år: Hvordan er det at spille på landsholdet i så ung en alder?

- Christian Eriksen: Jamen det er rigtigt stort, og at jeg allerede så tidligt i min fodboldkarriere spiller på landsholdet, er noget, jeg kun har turdet dømme om.

Kristin, 15 år: Hvordan er det egentlig at være en af de yngste på landsholdet? Tænker du ikke nogen gange over det?

- Christian Eriksen: Det er rigtig fedt, men også irriterende for man kan godt blive drillet med at være lille, og så skal man bære en del flere ting end visse andre… Så fordele og ulemper er der ved det .

Sebastian, 9 år: Hvad er det største du har oplevet i din fodboldkarriere?

- Christian Eriksen: Det at være med til VM og løbe på banen mod Holland var klart det største.

Camilla, 16 år: Hvordan kan man få mulighed for at komme på landsholdet, og hvor meget kræver det?

- Christian Eriksen: Det kræver rigtig, rigtig meget træning. Men ja, det kræver, at man udvikler sig godt og har en masse gåpåmod.

Hanna, 14 år: Hej Christian. Hvordan havde du det de første par måneder, da du var flyttet til Holland?

- Christian Eriksen: Jamen, det hele var meget nyt, og man skulle lige vænne sig til alle de nye ting. Men det var meget svært, man var væk fra venner og familie. Men jeg havde heldigvis min mor med de første to måneder, så det hjalp mig meget.

Lasse, 17 år: Hej Christian. Hvordan holder du dig i form/kommer du i form ? Og har du ikke nogen gode råd til én, som spiller samme position som dig?

- Christian Eriksen: Jamen en masse træning. Løbetræning (helst med bold) og en masse fodboldtræning - sådan kommer jeg i form. Jeg synes, du skal have det sjovt og prøve at vise dig frem hver dag og ja - træne så godt du overhovedet kan.

Kimmie, 17 år: Hej Christian. Har du nogen kæreste?

- Christian Eriksen: Nej, jeg er skam single.

Tim, 15 år: Hvilken følelse havde du, da du blev opdaget og kom til Ajax?

- Christian Eriksen: En overvældende følelse. Det var selvfølgelig meget stort, at jeg allerede i en så ung alder var blevet hentet til udlandet. Og jeg glædede mig helt vildt til at starte et nyt eventyr i mit liv.

Diana, 14 år: Hvordan er det at være landsholdsspiller og skal på banen til en vigtig kamp for landsholdet, og der står tusinder af fans og kigger på, hvis du laver en fejl?

- Christian Eriksen: Jamen det er selvfølgelig lidt hårdt, men ja fodbold er fodbold, om der så står 100 mennesker eller 40.000 mennesker og kigger. Man skal ikke tænke for meget over, hvad andre synes, bare spille sit eget spil. Og så skal det nok gå. 

Christian, 15 år: Hvad tænker du før en kamp mod de bedste?

- Christian Eriksen: Jamen ikke så meget. Bare at man skal ud og spille en gang fodbold - og helst en omgang flot fodbold med en masse mål og assists.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første