Mads Junker besvarer spørgsmål

Her er Mads Junkers svar på spørgsmål fra Landsholdsklubbens medlemmer.

Mads Junker har været månedens spiller, som Landsholdsklubbens medlemmer kunne indsende spørgsmål til. Læs alle hans svar her.

Cecilie, 12 år: Hej Mads. Hvordan endte du på landsholdet? Og hvad laver du på en normal uge?:-) Hilsen Cecilie!:-)
Mads Junker: Jeg blev udtaget af landstræneren. Han syntes, at jeg var god nok, og så fik jeg debut i 2006. På en normal uge træner jeg cirka syv gange, og i fritiden læser jeg bøger og laver mad.

Mathias, 12 år: Hvordan er det at spille i Roda JC?
Mads Junker: Jeg synes, det er rigtig godt at spille i Roda, fordi jeg får lov til at spille hver gang. Derudover er jeg anfører og har en vigtig rolle på holdet. Vi har klaret os godt de sidste par år, så derfor har det været et godt sted for mig at spille. Også selvom det ikke går så godt lige p.t.

Charlotte, 24 år: Man hører nogle gange, at den danske liga er nogenlunde på niveau med den hollandske - hvordan synes du, forholdet mellem de to ligaer er?
Mads Junker: Hvis FCK spillede i Holland, tror jeg, at de ville spille med i toppen dog uden at vinde. De andre danske hold ville formentlig ligge i midten af tabellen, hvis de spillede her i Holland. De bedste hold hernede er bedre end de danske, så jeg tror, at den hollandske liga er et skridt foran den danske. 

Camilla, 14 år: Hej Mads. Hvordan havde du det første gang, du gik på banen med landsholdet? :-)
Mads Junker: Jeg var spændt og nervøs. Det var specielt at sidde på bænken og høre den danske nationalmelodi. Det var i august 2006 mod Polen, og jeg blev skiftet ind i stedet for Nicklas Bendtner, som også fik debut i den kamp.

Julie, 15 år: Hvilken klub spillede du i, da du var barn?
Mads Junker: Jeg spillede i Humlebæk, hvor jeg boede, fra jeg var fem til 16 år. Herefter skiftede jeg til Lyngby, fordi holdet i Humlebæk blev nedlagt.

Magnus, 13 år: Kunne du godt finde på at slutte din karriere af i Nordsjællands stolthed Lyngby Boldklub hvor du blev professionel?
Mads Junker: Ja, det kunne jeg godt finde på, hvis det hele kunne passe sammen. Jeg var ude i går og fortælle nogle danske medier, at jeg gerne vil hjem til Danmark og spille efter seks år i Holland, og i givet fald vil jeg gerne spille i Københavnsområdet.

Thomas, 12 år: Hvordan er det at være på landsholdet?
Mads Junker: Det er stort og en stor ære. Det er også hårdt arbejde, for man skal være meget koncentreret og fokuseret. Der er både træninger, taktik og en masse forventninger. Men det er en stor oplevelse, og det er altid specielt at se sit navn på den danske landsholdstrøje. 

Ditte Sofie, 22 år: Hej Mads! Hvornår kommer du hjem til DK? Mvh Ditte Sofie
Mads Junker: Det gør jeg måske til sommer. Det kan også være om ét eller to år, men i hvert fald inden for et par år.

Joakim, 12 år: Hvad gjorde du for at blive professional fodboldspiller?
Mads Junker: Jeg tog nogle chancer. Da jeg spillede i Lyngby, skulle jeg træffe nogle valg i forhold til fodbold og skolen, og jeg valgte at satse på begge dele. Jeg arbejdede meget målrettet og besluttede, at jeg ville give det en chance. Da jeg var 22 år, gik det ikke så godt for mig i Brøndby, så der valgte jeg at starte på universitet, fordi jeg tænkte, at det måske ikke alligevel var fodbold, jeg skulle leve af. Efter et år i Ølstykke kom jeg dog til FC Nordsjælland, hvor jeg fik chancen, og det satte igen gang i min fodboldkarriere.

Mikkel, 11 år: Hej Mads Junker. Tror du, at I vinder EM, eller kommer med til VM?
Mads Junker: Jeg tror, vi har en god chance for at gøre det godt til EM. Der er mange på holdet, der gør det godt, så jeg tror på, at det er muligt, og at vi kan overraske. Jeg er optimistisk i forhold til VM kvalifikationen, for vi har en god trup med mange gode unge spillere.

I denne måned kan Landsholdsklubbens medlemmer stille spørgsmål til Michael Krohn-Dehli. Bliv medlem her. Det er gratis og hurtigt!

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første