Ligalandsholdet besvarer spørgsmål

Landsholdsklubbens medlemmer har haft mulighed for at sende spørgsmål ind til spillerne på Ligalandsholdet. Se spillernes svar her.

Spørgsmål til Emil Larsen

Magnus, 13 år: Hvad har dig og Lyngby talt om angående din fremtid i verdens smukkeste klub Lyngby Boldklub?
Emil Larsen: Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt, men klubben vil gerne vente med at sælge mig. De vil ikke af med mig nu, men de ved godt, at jeg ikke er interesseret i at spille 1. division, hvis det ender med det til sommer.

Jesper, 12 år: Er I ikke ret nervøse, når I skal gå på banen?
Emil Larsen: Jeg vil nok nærmere sige, at jeg er spændt. Jeg føler mig ikke nervøs før en kamp.

Spørgsmål til Andreas Bjelland

Benjamin, 12 år: Du skifter til Twente til sommer, men hvad er din største drøm inden for klubskifte?
Andreas Bjelland: Jeg har ikke nogen særlige klubber, jeg drømmer om at spille for. Jeg vil være rigtig glad, hvis jeg kan leve af at spille fodbold og få en masse oplevelser igennem de næste 10 år. Jeg vil hele tiden gerne skubbe mig selv og prøve mit talent af, men jeg har ingen særlige klubber, jeg drømmer om.

Jonas, 16 år: Hej Andreas, nu hvor vi nærmer os EM i Polen/Ukraine, hvor tæt føler du dig egentlig på en plads i startopstillingen?
Andreas Bjelland: Det ved jeg ikke. Det kommer an på, hvordan jeg præsterer her i foråret. I efteråret var jeg heldig med, at Daniel Agger var ude i nogle kvalifikationskampe, hvilket gav mig spilletid, men jeg skal præstere for FC Nordsjælland i foråret for at opnå en startplads.

Spørgsmål til Peter Nymann

Magnus, 13 år: Var der ikke nogen danske klubber, der ville have dig, siden du skiftede til en svensk klub?
Peter Nymann: Der var danske klubber, men jeg ville gerne prøve noget nyt og have noget luftforandring. Og så blev det Sverige og Stockholm, og jeg valgte Djurgården, fordi jeg synes, det er en spændende og traditionsrig klub. Klubben har tidligere vundet mesterskaber, og jeg vil gerne være med til at spille om mesterskaber og spille i en topklub i en anden liga end den danske.