Dennis Rommedahl besvarer spørgsmål

Læs Dennis Rommedahls svar på spørgsmål fra Landsholdsklubbens medlemmer.

I sidste måned kunne Landsholdsklubbens medlemmer stille spørgsmål til landsholdsspiller Dennis Rommedahl. Læs Dennis Rommedahls svar og find ud af, hvem han mener, der er den hurtigste på det danske landshold.

Nicklas Næsager, 11 år: Hvem er din yndlingsklub og yndlingsspiller?
- Dennis Rommedahl: Min yndlingsklub er der, hvor jeg startede min karriere som professionel fodboldspiller nemlig Lyngby, og min yndlingsspiller var Michael Laudrup. Nu har jeg ikke rigtig en yndlingsspiller.


Kristian Nikolaj Aaby Storm, 10 år: Hvem er den hurtigste på landsholdet?
- Dennis Rommedahl: Hehe tør godt at sige mig selv, men det er stadigvœk tœt mellem mig og Christian Poulsen..


Mathias, 13 år: Er det fedt at spille i Olympiakos?
- Dennis Rommedahl: Ja, det er vildt fedt. Vi er den bedste klub her og har de bedste fans..


Steve Jensen, 22 år: Hej Rommedahl. Har du nogensinde overvejet at drage hjem til den danske superliga? Hvis ja, hvor vil du så fortrække at spille?
- Dennis Rommedahl: Nej ikke rigtigt, men hvis jeg skulle til Danmark, ville det vœre Lyngby, jeg helst ville spille for, da det var der, det hele startede for mig..


Camilla Skøtt, 14 år: Hej Dennis. Hvordan havde du det første gang, du vandt med landsholdet? Mange fodboldhilsner Camilla.
- Dennis Rommedahl: Jeg havde det vildt fedt, for på det tidspunkt var det ikke noget, jeg havde i mine tanker, at jeg kunne blive udtaget til landsholdet.


Victor Thriege Sønksen, 9 år: Hvordan var det at flytte væk fra din familie i Danmark?
- Dennis Rommedahl: Det var meget svœrt i starten at efterlade al familie og alle de venner, man havde i Danmark, men heldigvis er og var Holland, som jeg tog til dengang, meget lig Danmark, så jeg følte mig hurtigt hjemme der. Familien og venner kom da også på besøg af og til og specielt meget i starten, som gjorde det en del lettere.


Mathias Kranker, 12 år: Hvad gjorde du for at blive professionel fodboldspiller?
- Dennis Rommedahl: Ikke så meget.. Hehe. Jeg blev opdaget i en sen alder ude i Lyngby og var også heldig med trœneren, de havde dengang, som turde satse på unge spillere som mig. Men det er ikke noget, jeg har gjort noget specielt for at blive.


Adam, 15 år: Hey Dennis. Jeg vil gerne høre, hvor hurtigt du løb en 100 meter, da du var 15 år, hvis du kan huske det? MVH. Adam
- Dennis Rommedahl: Ja nu skal du se, jeg har aldrig i mit liv fået målt, hvor hurtigt jeg kan løbe 100 meter, så jeg ved det faktisk ikke, men vil regne med, at det er omkring 12-13 sekunder.

HUSK!

I april måned kan du stille spørgsmål til Jakob Poulsen. Stil dit spørgsmål her.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første