Lasse Schøne besvarer spørgsmål

Læs Lasse Schönes svar på spørgsmål fra Landsholdsklubbens medlemmer. Her finder du blandt andet ud af, hvem der er Lasse Schönes bedste ven på det danske landshold.

Folmer, 8 år: Er det sjovt at spille i Nijmegen og på det danske landshold? Var det sjovt at komme ind mod Rusland? Jeg synes, at du var den bedste mod dem sammen med Tobias Mikkelsen.
Lasse Schöne: Det er rigtig sjovt at spille både i Nijmegen og på landsholdet. Det er jo en drengedrøm, der er gået i opfyldelse for mig at spille på det danske landhold. Det er sjovt at spille hver landskamp.

Camilla, 17 år: Hej Lasse. Hvordan er det, at alle pludselig ved, hvem du er? Kan det blive for meget med opmærksomhed somme tider?
Lasse Schöne: Jeg tror ikke, folk kendte mig så godt, fordi jeg allerede tog til Holland for at spille fodbold, da jeg var 16 år gammel. Jeg har jo aldrig spillet i Superligaen. Nogle gange er det da lidt for meget med opmærksomheden, men det følger jo med.

Melina, 12 år: Hvor gammel var du, da du begyndte at spille fodbold?
Lasse Schöne: Jeg var fire år gammel og startede i Tåstrup B70.

Louis, 12 år: Hvordan er det at spille på landsholdet?
Lasse Schöne: Det er den helt store drengedrøm.

Melina, 11 år: Hvem er din bedste ven på landsholdet?
Lasse Schöne: Det er Niki Zimling. Vi blev rigtig gode venner, siden vi spillede sammen i NEC Nijmegen.

Emma, 10 år: Hvad betyder fodbold for dig?
Lasse Schöne: Jamen fodbold betyder selvfølgelig rigtig meget for mig. Jeg er meget glad og stolt over at kunne gøre det til mit arbejde. Men fodbolden kommer kun på andenpladsen. Min familie betyder mere.

Cecilie, 11 år: Hvordan var det for dig at spille i Parken første gang med A-landsholdet?
Lasse Schöne: Det var rigtig rigtig stort, men også lidt spændende. Jeg havde da en del sommerfugle i maven.

Rasmus, 15 år: Hej Lasse. Jeg vil høre, om du kan give nogle fif til, at jeg om fem år kan stå på landsholdet? Hilsen din største fan Rasmus Bach Jørgensen
Lasse Schöne: Det bedste ”fif” jeg kan give dig er træne, træne og træne. Det lyder dumt, men det er virkelig det bedste. Jeg trænede rigtig meget for mig selv, da jeg var i din alder. Så det er bare med at komme i gang :-)

I denne måned kan du stille spørgsmål til Michael Silberbauer.


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første