Michael Krohn-Dehli besvarer spørgsmål

Landsholdsklubbens medlemmer har indsendt spørgsmål til Michael Krohn-Dehli. Læs landsholdsspillerens svar her hvor du blandt andet får svar på, hvornår midtbanespilleren flyttede til udlandet for at satse alt på fodbolden.

Marcus, 10 år: Hej Michael. Hvor meget tid brugte du på træning, da du var 10 år?
Michael Krohn-Dehli: Hej Marcus. Jeg brugte rigtig meget tid på fodbold, da jeg var i din alder. Ikke så meget i klubben – det var nok kun to gange om ugen, men meget efter skole og fritidshjemmet. Det var næsten altid en fodbold, jeg legede med.

Joakim, 12 år: Hvad har du gjort for at blive fodboldspiller?
Michael Krohn-Dehli: Hej Joakim. Først og fremmest har jeg været glad for at spille fodbold. Det hele starter med leg. Jeg har spillet en masse med mine venner og trænet meget. Og så flyttede jeg til Holland som 17-årig, hvor jeg satsede alt på at blive professionel.

Anders, 10 år: Har du et godt forhold til landsholdet?
Michael Krohn-Dehli: Hej Anders. Ja, jeg har et rigtig godt forhold til landsholdet. Da jeg var mindre, så jeg op til det og kunne godt tænke mig at blive en del af det. Og jeg har også et rigtig godt forhold til de andre spillere. Jeg glæder mig altid til samlingerne og ser frem til at spille landskampe.

Annika, 14 år: Hej Michael Krohn-Dehli. Hvordan er det at være fodboldspiller, og hvordan kom du til at være med på holdet?
Michael Krohn-Dehli: Hej Annika. Det er rigtig sjovt at være fodboldspiller. Det er jo en hobby, man får lov til at udøve og lave hver dag. Jeg har altid haft lyst til at blive fodboldspiller. Jeg synes, det er sjovt at træne og sige, det er det, man laver. Jeg kom på holdet ved at træne rigtig meget.

Larisa, 12 år: Hej Michael. Hvordan er det at have så stor succes på landsholdet lige nu? knus fra Larisa
Michael Krohn-Dehli: Hej Larisa. Det har været rigtig dejligt at spille flere kampe i træk og bidrage med noget. Jeg er et konkurrencemenneske, så jeg vil altid gerne spille.

Christian, 13 år: Michael, hvordan var det at score mod Portugal og Sverige?
Michael Krohn-Dehli: Det var dejligt. Det er altid godt at score mål uanset mod hvem. Men i nogle kampe giver det selvfølgelig en større tilfredsstillelse at score.

Charlotte, 24 år: Hvordan er det at spille på landsholdet med spillere fra andre Superliga-klubber? Jeg tænker bl.a. på, at Brøndby og FCK i ligaen ikke er de bedste venner, men hvordan fungerer det på landsholdet?
Michael Krohn-Dehli: Hej Charlotte. Der er ingen problemer. Jeg synes, det er sjovt at spille sammen med nogen, man normalt spiller imod. Også selvom jeg ikke altid har håneretten over for dem, når vi mødes :-)

Signe, 13 år: Hej Michael. Hvad kunne du evt. have gjort bedre i dine ungdomsår for at blive en endnu bedre spiller i dag?
Michael Krohn-Dehli: Hej Signe. Det er svært at svare på. Jeg ved det faktisk ikke, for jeg synes, jeg har gjort rimelig meget. Jeg tog f.eks. til udlandet som 17-årig for at blive bedre.

Daniella, 18 år: Hvor langt tror du, I når ved EM?
Michael Krohn-Dehli: Hej Daniella. Det er en svær pulje, men hvis man ikke tror på det, kan man lige så godt lade være. Man skal altid tro på, at man kan vinde. Vi skal tage én kamp ad gangen, og forhåbentlig når vi finalen og vinder den :-)

Marcus, 10 år: Hej Michael. Var det svært at blive landsholdspiller? Og hvordan var det at blive det?
Michael Krohn-Dehli: Hej Marcus. Det er da svært og kræver hårdt arbejde. Og man er også nødt til at ofre nogle ting. Jeg flyttede tidligt til udlandet og måtte undvære mine venner. Der kommer også et tidspunkt, hvor man gerne vil gå til fester, men det må man undvære. Jeg synes dog, det er det hele værd. Det er stort at blive landsholdsspiller, for jeg har altid set op til landsholdet, så det er noget af det største.

I denne måned kan indsende spørgsmål til Michael Silberbauer.