Thomas Sørensen besvarer spørgsmål

Thomas Sørensen har besvaret spørgsmål fra Landsholdsklubbens medlemmer. Læs hans svar her.

Nicklas, 12 år: Hej Thomas, hvordan er det at stå over for en modstander, som man spiller sammen med på landsholdet? Og hvad er din yndlingshobby?
Thomas Sørensen: Det er selvfølgelig specielt at spille mod en landsholdskammerat i en klubkamp. Der er altid lidt sjov før og efter, men når fløjten lyder, er han en modstander som alle andre. I min fritid spiller jeg lidt golf og maler.

Folmer, 7 år: Hvordan er det at være målmand for Stoke City og det danske landshold?
Thomas Sørensen: Der er først og fremmest en drengedrøm at spille i Premier League og på Landsholdet.  Men det er også hårdt arbejde hver dag. Man skal leve sundt og være i god form hele tiden.

Camilla, 17 år: Hej Thomas. Hvad vil du sige, der skal til for at nå så langt, som du er kommet? Og forresten, tak for at have fået lov til at møde dig og de andre spillere i Esbjerg til træningen d. 14 november, det var spændende at se alle de ting, I kunne :)
Thomas Sørensen: Hvis man skal nå til tops i skolen, på fodboldbanen eller et andet sted, så kræver det en masse hårdt arbejde. Du skal have motivationen til at ville være den bedste og bruge alle dine ressourcer på at nå dine mål. Søg den bedste hjælp du kan få og vær aldrig bange for at fejle. Hver gang du fejler og presser dig selv, rykker du et lille skridt nærmere målet.

Camilla, 13 år: Hvem er din bedste ven på landsholdet?:-).
Thomas Sørensen: Vi har et rigtigt godt sammenhold på Landsholdet, men jeg snakker måske lidt mere med Jacobsen, Bendtner, Kjær, Agger og C Poulsen.

Jacob, 10 år: Hej Thomas. På mit fodboldhold er der ikke rigtig nogen, som virkelig gerne vil stå på mål. Kun hvis de trænger til en pause. Hvor gammel var du, da du fandt ud af, du ville være målmand?
Thomas Sørensen: Det er måske, fordi det er den sværeste position på banen, at ingen vil ind i kassen ;-)  Indtil jeg var 8-9 år, spillede jeg de fleste steder på banen, men fandt derefter ud af, at jeg var bedst med handsker på.

Kicki, 13 år: Jeg er selv målmand og kunne rigtig godt tænke mig at blive professionel! Hvor mange gange trænede du om ugen, da du var 13 år gammel, og stod du også på mål der?
Thomas Sørensen: Jeg stod på mål som 13-årig og trænede vel tre gange om ugen. Jeg havde en rigtig god målmandstræner, som jeg lærte meget af.

Elisabeth, 16 år: Hvad gør du for at komme ovenpå, efter at du har lavet en fejl, som f.eks. har kostet et mål? Jeg er selv målmand.
Thomas Sørensen: Jeg bearbejder altid fejlen efter kampen og beholder det, jeg kan lære af den. Du kender sikkert til, at én fejl hurtigt kan komme til fylde det samme som 10 gode ting hos dig selv og andre. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kommer videre og evt. træner lidt ekstra i det, du ikke var så god til.

Halfdan, 11 år: Hvordan er det at være anfører på et landshold? Er det ikke svært? =)=)=)=)=)
Thomas Sørensen: Det er en rigtig stor ting at være anfører på Landsholdet. Det gælder om at hjælpe de andre og være trænerens forlængede arm på banen. Jeg synes ikke, det er svært, men man skal kunne leve op til det ansvar, der følger med jobbet.

Tony, 14 år: Hej Thomas. Jeg vil gerne vide, om du dyrkede andre sportsgrene end fodbold, da du var yngre?
Thomas Sørensen: Jeg spillede tennis, indtil jeg var 14 år. Derefter valgte jeg 100 % fodbolden.

Magnus, 13 år: Hvor vil du slutte din karriere henne?
Thomas Sørensen: Indtil videre har jeg lidt over to år tilbage af min kontrakt i Stoke. Hvor, jeg slutter min karriere henne, er ikke så vigtigt, bare jeg slutter med et smil på læben.

I denne måned kan du stille spørgsmål til Lasse Schöne.
Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første