Daniel Wass besvarer spørgsmål

I sidste måned kunne Landsholdsklubbens medlemmer stille spørgsmål til landsholdsspiller Daniel Wass. Læs Daniel Wass’ svar her hvor du blandt andet finder ud af, hvilken klub han drømmer om at spille for.

Daniel, 15 år: Hej Wass.. Først, tak for nogle gode stunder med Brøndby! Håber på det bedste for dig! Mit spørgsmål er: Kunne du tænke dig at komme tilbage til Brøndby engang? Og hvilken udenlandsklub vil du helst spille i?
Daniel Wass: Tak skal du have. Ja, jeg håber da på at komme tilbage til Brøndby. Det er min klub og vil altid være det. Jeg tror, alle fodboldspillere vil spille for Barcelona, så det er da også min store drøm.

Nicklas, 11 år: Hej Daniel. Hvad for en klub ville du spille i? 1) FC Barcelona 2) Real Madrid 3) Manchester United 4) Arsenal 5) Milan 6) FCK
Daniel Wass: 1 klart. Barcelona er det største, så det er der, jeg håber en dag at spille. 

Sophia, 8 år: Hej landsholdsspiller. Har I alle prøvet at score et mål?
Daniel Wass: Nej, ikke alle har prøvet at score. Jeg har mit første U21 mål til gode, det kommer forhåbentlig til EM. 

Natacha, 9 år: Hvordan kommer man på A-landsholdet? Hilsen Natacha
Daniel Wass: Ja, det er et godt spørgsmål. Ved at arbejde hårdt og høre efter hvad sin træner siger, og så skal der også lidt held til. 

Tobias, 8 år: Hej Daniel Wass. Er det sjovt at være professionel fodboldspiller? Hilsen Tobias 8 år
Daniel Wass: Ja, det er det bedste arbejde i verden. Jeg elsker det, og det er noget, jeg altid har drømt om at være. Så jeg håber så mange som muligt får muligheden for at opleve det samme, som jeg har gjort. 

Frederik, 8 år: Hej Daniel Wass. Hvad er dit bedste fodbold øjeblik?
Daniel Wass: Det må være min debut på A-landsholdet i Parken mod England. Det er klart det største, jeg har prøvet som fodboldspiller. 

Rebekka, 13 år: Hvad er det største, du har oplevet for A-landsholdet?
Daniel Wass: Det er klart, da jeg fik min debut. Det har været den bedste oplevelse med A-landsholdet.

Timmi, 14 år: Hvordan er det at spille på landsholdet?? Det må da være en mega fed oplevelse!! :D
Daniel Wass: Det er rigtig fedt. Man spiller sammen med nogle, som jeg så op til som lille dreng, så når man træner sammen med dem, er det rigtig fedt. Håber da at se dig på landsholdet en dag. 

Mathias, 11 år: Hej Daniel Wass. Glæder du dig til, at du skal til Benfica?
Daniel Wass: Ja, jeg glæder mig rigtig meget. Komme ned og spille med nogle af de bedste i verden og spille for så stor en klub. Men nu har jeg lige et U21 EM først, som jeg meget gerne vil vinde.