William Kvist besvarer spørgsmål

I august kunne Landsholdsklubbens medlemmer indsende spørgsmål til William Kvist. Læs William Kvists svar her.

Sara, 15 år: Hvordan er det at være flyttet til en så stor klub som Stuttgart? Finder du det bedre eller dårligere end FC København?
William Kvist: Det er bedre, fordi jeg kan udvikle mig yderligere i Stuttgart. Gennem de mange svære kampe og hårdere træning, så bliver jeg udfordret mere, og dermed udvikler jeg mig også mere. Jeg elskede at være i FCK, men der kom et tidspunkt, hvor jeg ikke kunne lære mere i superligaen.

Joakim, 12 år: Hvad gjorde du for at blive professionel fodboldspiller?
William Kvist: Jeg gjorde ikke noget bevidst for at blive professionel fodboldspiller, jeg elskede bare at spille fodbold hver dag, og så var jeg så god og heldig, at jeg kunne leve af det på et tidspunkt. Jeg tror, man som ung dreng skal passe på med at sætte for mange mål om at blive det, men bare nyde hvor fedt det er at spille, så kommer det andet på et tidspunkt, hvis man har det talent og held, som skal med.

Thomas, 10 år: Hej Kvist. Hvad er den bedste kamp, du har spillet i din karriere?
William Kvist: Det er godt nok svært at svare på, men nogle af de kampe, jeg vil huske, er kampen hjemme mod Rosenborg samt begge kampe mod Barcelona. Der spillede ikke bare jeg godt, men holdet og der var en fantastisk stemning på stadion.

Kasper, 10 år: Hej William. Hvorfor valgte du at forlade FCK for at spille i Stuttgart? Var der en særlig grund til det? Hilsen Kasper
William Kvist: Nej, det var ikke en særlig grund. Jeg har altid spillet i FCK og har altid nydt det, men jeg kunne ikke lære mere i superligaen, så derfor var det nødvendigt at skifte for at blive bedre.

Camilla, 17 år: Hej William. Hvordan er det at spille på landsholdet, og hvordan kan man ende med at spille for landsholdet?
William Kvist: Det er en stor ære at spille på landsholdet, og noget som jeg altid glæder mig til. Vi har et rigtig godt sammenhold på holdet, og derfor er det altid sjovt og hyggeligt at mødes. Det er meget enkelt, hvordan du kommer på landsholdet – du skal være blandt Danmarks 23 bedste lige på det tidspunkt, hvor landsholdet bliver udtaget.

Nicklas, 11 år: Hej William. Hvordan var det at forlade FCK?
William Kvist: Det var meget specielt, fordi jeg altid har spillet i FCK, og det vil altid være min klub. Omvendt var jeg også nødt til det for min udvikling, men det var da lidt vemodigt at se drengene på træningsanlægget for sidste gang, inden jeg tog til Stuttgart, men jeg regner med, at jeg får det at se igen og måske som spiller.

Benjamin, 8 år: Hvor mange timer om ugen træner du?
William Kvist: Det er meget forskelligt for træning for os professionelle kan være mange ting. Vi laver både styrketræning, udstrækning og almindelig træning på banen. Samtidig bruger vi tid på at få behandling, så vi ikke får skader. Så oftest vil min arbejdsdag være fra kl. 9.00-14.00, deraf vil kun 2 timer være på fodboldbanen. I opstartsfasen træner vi meget mere, og andre perioder træner vi mindre for at vi kan holde til alle kampene.

Najma, 16 år: Hej Kvist, går du i skole ved siden af din fodboldkarriere?
William Kvist: Nu da jeg er flyttet til Stuttgart, så er min skole at lære tysk. Da jeg boede i Danmark, så gik jeg på handelshøjskolen i seks år, mens jeg spillede i FCK. Det var virkelig vigtigt for mig, så havde man også noget andet at tænke på end lige fodbold hele tiden.

Charlotte, 24 år: Kunne du forestille dig at komme tilbage til FCK engang? Eller er det ikke noget, du har tænkt over? Du er savnet i FCK!
William Kvist: Mange tak, jeg savner også FCK. Ja, det kunne jeg nemt forestille mig. Jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig at spille i andre danske klubber end FCK, så håber vi ses i Parken igen!

Nicklas, 13 år: Hej William. Kunne du nogensinde finde på at spille for Brøndby, hvis du fik den rigtige løn?:D
William Kvist: Kort svar – NEJ.

I denne måned kan du stille spørgsmål til Mads Junker. Du skal være medlem af Landsholdsklubben for at stille spørgsmål. Det er gratis at være medlem. Bliv medlem
her.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første