Zanka besvarer spørgsmål

Mathias 'Zanka' Jørgensen besvarer spørgsmål fra Landsholdsklubbens medlemmer. Læs om U21 EM, holdkammeraten Nicki Bille og find ud af, hvilken klub Zanka allerhelst vil spille for.

Camilla, 17 år: Hey.. Hvordan er det at have et så stort pres på skuldrene til en vigtig kamp, både fra træner og fra tilskuere?
- Mathias ’Zanka’ Jørgensen: Hej Camilla, det er noget, man hurtigt lærer at leve med. For mit eget vedkommende blev jeg kastet ind i det lidt tidligere end forventet, men så længe man lærer at tackle sine nerver, så går det for det meste godt. Der er dog intet, der slår følelsen, når man efter kampen har vundet.


Sophia, 10 år: Hej Mathias, jeg har et spørgsmål til dig, og det lyder sådan her... hvis du nu ikke skulle spille fodbold, hvad ville du så lave...? hilsen Sophia Lindegaard
- Mathias ’Zanka’ Jørgensen: Hej Sophia. På nuværende tidspunkt ville jeg nok studere et eller andet på KBH's universitet, jeg har altid haft lyst til at lave andet end at spille fodbold og regner stærkt med at begynde på noget inden for de næste par år :)


Frederik, 8 år: Hej Zanka. Hvordan føltes det at komme med til U21 EM?
- Mathias ’Zanka’ Jørgensen: Hej Frederik. Det var en rigtig fed oplevelse, normalt har U21 landsholdet ikke så meget opmærksomhed omkring sig, men det blev der så sandelig ændret på. Resultatet kunne sagtens have været bedre, men alt i alt var det en fantastisk slutrunde.

Rebekka, 13 år: Hvilken klub ville du helst spille i, hvis du selv måtte vælge?
- Mathias ’Zanka’ Jørgensen: Hej Rebekka. Det er svært at sige, der er mange gode klubber i verden. Men hvis jeg skulle vælge en, ville det nok være Arsenal.


Ida, 15 år: Det her er ikke et spørgsmål ... Men mere en kompliment:-) Jeg vil bare sige, I gjorde det godt til EM, dog var jeg oppe af stolen, da I brændte nogle gange. Men det var en super oplevelse at være på Århus stadion. Tak for det!
- Mathias ’Zanka’ Jørgensen: Hej Ida. Mange tak Ida, som sagt så betød det rigtig meget for holdet at mærke opbakningen både på stadion og så sandelig også hele interessen omkring slutrunden og hele holdet. Det satte vi stor pris på!


Cille, 13 år: Hej Mathias. Hvordan er det at spille med Nicki Bille, og i hvor mange år har du spillet fodbold?
- Mathias ’Zanka’ Jørgensen: Hej Cille. Nicki er en rigtig fed fyr fuld af humør, han er præcis, som han fremstår på tv, og det er det, som er fedt med ham. Han er altid sig selv, og så er han selvfølgelig også en dygtig angriber;) Jeg har selv spillet fodbold i ca. 17 år :)


Jonas, 9 år: Hej Mathias Zanka. Jeg vil gerne vide, om det er godt at gå med op i angrebet eller på midten af banen, hvis man er forsvarer? Hilsen Jonas
- Mathias ’Zanka’ Jørgensen: Hej Jonas. Det er det bestemt, men man skal være helt sikker på, at det er det rigtige tidspunkt at gå med frem. Ved standardsituationer er det normalt at sende de store forsvarsspillere frem. Men det er kun de rigtig gode forsvarsspillere, der både kan forsvare og spille med i angrebet, ligesom f.eks. Daniel Agger gør det.

I denne måned kan Landsholdsklubbens medlemmer stille spørgsmål til Simon Kjær.

Stil dit spørgsmål til Simon Kjær her.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første