Vi glæder os!

Det danske landshold er med i kampen om billetten til VM og håber på stor opbakning, når Bulgarien tirsdag besøger Parken.

Drømmen om VM lever, og det danske landshold er tilbage på dansk græs efter den flotte 3-0 sejr over Tjekkiet i går. Og det er en flok glade drenge, der ser frem mod den kommende VM-kvalifikationskamp mod Bulgarien i Parken på tirsdag.

”Det var super med støtten i dag. Det var en rigtig vigtig kamp vi fik tre point i. En god sejr. Nu venter der en rigtig spændende kamp i Parken på tirsdag, hvor vi håber på fuld opbakning og en masse glade roligans, som er med til at bakke os op, så vi kan få sejren,” sagde Nicolai Stokholm efter kampen i går.

Han bliver bakket op af holdkammeraten Lars Jacobsen, som også håber, at der vil være masser af tilskuere, når Bulgarien kommer på besøg i Parken på tirsdag.

”Vi håber selvfølgelig, at der vil komme rigtig mange folk ind og støtte op om det projekt, som hedder at komme til Brasilien i 2014. Vi fik fantastisk opbakning i dag og håber selvfølgelig, at der er rigtig mange som vil komme ind og bakke op om os på tirsdag,” siger Lars Jacobsen.

Fredag vandt Danmarks kommende modstander med hele 6-0 over Malta, så det er to formstærke hold, der tørner sammen i Parken på tirsdag kl. 20.15. Køb din billet her: 

Billetsalg Danmark-Bulgarien 

Følg landsholdet på facebook og Instagram 


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første