Landsholdets fødselsdagshilsen til Thomas Sørensen

Landsholdets skadede målmand, Thomas Sørensen, fylder 36 år i dag, og landsholdsspillerne sender en fødselsdagssang over nettet til deres uheldige holdkammerat.

Thomas Sørensen blev skadet i sin landskamp nummer 101 mod Brasilien lørdag den 26. maj.

Det var landsholdets næstsidste forberedelsekamp inden EM-slutrunden, og usikkerheden omkring målmandens rygskade betød, at landstræner Morten Olsen valgte ham fra til EM-truppen mindre end en uge inden afrejsen.

Men Thomas Sørensen har en stor plads i landsholdsspillernes bevidsthed, selv om han ikke er en del af den aktuelle trup under slutrunden i Polen og Ukraine. Og det sætter landsholdets formelle anfører, Christian Poulsen ord på:

"Thomas blev ulykkeligvis skadet, og er ikke en del af truppen herovre. Men han har haft en stor betydning for, at vi overhovedet er her, og han er stadig en stor del af vores tanker. Vi føler med ham, og vi vil følge hans comeback, ligesom vi ved, at han følger os herovre. Derfor vil vi gerne sende ham en fødselsdagshilsen i form af den traditionelle fødselsdagssang."Af: Lars Berendt/Eva Hindby - 12. juni 2012, 07:49