Betingelser og vilkår

- for medlemskab af fanklubben for DBU's landshold

1. Generelt
Disse regler er gældende for medlemskab af Landsholdets Fanklub. Dansk Boldspil-Union (DBU) forbeholder sig retten til at ændre og tolke alle regler/gebyrer, som vedrører Fanklubben samt at afvikle Fanklubben med passende varsel.

2. Medlemskab
Enhver, der ønsker at støtte op om DBU's landshold, kan optages som medlem af Fanklubben. Medlemskab udstedes af DBU. Medlemmerne opnår en række fordele via medlemskabet (se pkt. 2.6).   

Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages. Det er medlemmernes eget ansvar altid at holde sine personlige oplysninger opdateret (se pkt. 2.5).

2.1 Pris
For nye medlemmer koster medlemskabet 200 kr. for voksne og 150 kr. for børn under 16 år. 

Eksisterende medlemmer har to valgmuligheder:
  • Medlemskab eksklusiv velkomstpakke eller fanklubtrøje: 150 kr. for voksne og 100 kr. for børn
  • Medlemskab inklusiv unik fanklubtrøje*: 200 kr. for voksne og 150 kr. for børn
*Fanklubtrøjen kan tilkøbes af nye medlemmer for 200 kr.

2.2 Ansøgning
Indmelding i Landsholdets Fanklub kan ske her.

2.3 Gyldighedsperiode
En medlemskabsperiode starter dagen efter, at en finale er spillet i en slutrunde til og med finalen i den efterfølgende slutrunde. Det vil sige, at et medlemskab for den kommende periode starter den 11. juli 2016 og slutter den 15. juli 2018.

2.4 Personoplysninger og information 
DBU har ansvaret for, at de personoplysninger, der oplyses ved medlemskab af Landsholdets Fanklub, behandles i henhold til persondataloven. 

Ved indmeldelse i Landsholdets Fanklub accepterer du, at DBU registrerer dine personoplysninger for at administrere dit medlemskab og for at kunne tilpasse målrettede tilbud til dig.  

Personoplysninger og oplysninger om konto og køb foretaget gennem Fanklubben vil blive gemt og behandlet. Formålet med at registrere disse data er at sikre det bedste grundlag for at opfylde vores forpligtelser over for dig som medlem og for at give dig den bedst mulige service. Derudover bruges disse data til markedsføringsformål. Som medlem af Landsholdets Fanklub vil du automatisk være tilmeldt DBU’s nyhedsbreve – disse kan afmeldes i nyhedsbrevet.

2.5 
Som medlem af Landsholdets Fanklub er det dit eget ansvar at holde dine personlige oplysninger ajour via din profil, som du kan tilgå via et unikt link, vi sender til dig via e-mail, når du opretter dig som medlem i Landsholdets Fanklub. Du kan kun tilgå din profil via dette link. Har du mistet dit link, skal du kontakte fanklub@dbu.dk. 

2.6 Medlemsfordele 
Medlemmer af Landsholdets Fanklub får individuel forkøbsret til landskampsbilletter til alle Landsholdets hjemmekampe. Forkøbsretten er tidsbegrænset og kun gældende indtil start på det offentlige billetsalg. Forkøbsretten kan desuden være betinget af antallet af dine opsamlede point, og den kan være begrænset i forhold til antallet af billetter, det enkelte medlem kan købe.

Medlemmer af Landsholdets Fanklub får individuel forkøbsmulighed til landkampsbilletter til alle Landsholdets udekampe, herunder slutrunder hvor Danmark er kvalificeret. Forkøbsmuligheden er tidsbegrænset og kun gældende indtil start på det offentlige billetsalg på DBU.dk, hvis ikke andet er kommunikeret. Til udekampe og slutrunder med begrænset antal billetter sker fordelingen af billetter som beskrevet under ”Loyalitetsprogram”.

2.7 Opsigelse af medlemskab
Medlemskabet kan når som helst opsiges ved fremsendelse af e-mail herom til fanklub@dbu.dk. En udmelding medfører ikke refusion af allerede indbetalt medlemskontingent.
DBU forbeholder sig retten til at annullere et medlemskab, hvis medlemskabet misbruges. Ligeledes forbeholder DBU sig retten til at annullere et medlemskab, hvis medlemmet ikke overholder de retningslinjer, der gælder for tilskuere til DBU's landskampe. Læs dem her

3. Kommunikation
Al kommunikation til medlemmer af Fanklubben vil foregå via e-mail. Således bliver tilbud, nyheder, forkøbsret med videre sendt direkte til den opgivne e-mail adresse. 

Fanklubben kan træffes på e-mail: fanklub@dbu.dk 

Læs mere om konceptet, rabatter og fordele samt betingelser og vilkår på www.landsholdet.dk under fanen ”Om ”.